Portal:Përmbajtja/Skica e njohurive

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përmbajtja:  Vështrim · Temat · Përmbajtja Perfekte · Portalet · Fjalorët · Kategoritë · A–Z Indeks

redakto  shih  

Përmbajtja e Wikipedias: Skica e njohurive

Një skicë (përmbledhje) është një listë e temave të lidhura me një subjekt të caktuar të gjerë, të rregulluar hierarkike për të treguar marrëdhëniet mes temave, duke treguar strukturën e një teme. Çdo plan ka për qëllim të ndihmojë lexuesit të njihet me atë subjekt që paraqitet, dhe gjithashtu shërben si një harta e faqes për mbulim e këtij subjekti mbi Wikipedia-n. Linket janë përfshirë në nëntemat përkatës për temat e paraqitura, kur është e mundur.

redakto  shih  

P literature.svg Burimet e përgjithshme

redakto  shih  

P culture.svgKultura dhe arti

redakto  shih  

P countries.png Gjeografi dhe vende

redakto  shih  

P medicine.svg Shëdetësi dhe fitnes

redakto  shih  

Klepsydra-pt.svg Histori dhe ngjarje

redakto  shih  

P mathematics.svg Matematika dhe logjika

redakto  shih  

P physics.svg Shkencat natyrore dhe fizike

redakto  shih  

P vip.svg Njerëzit

redakto  shih  

Socrates blue version2.png Filozofia dhe të menduarit

redakto  shih  

P religion.png Feja dhe sistemi besimeve

redakto  shih  

P social sciences.png Shkencat sociale dhe shoqërore

redakto  shih  

P train.svg Teknologjia dhe shkencat e aplikuara

Lista e përmbajtjes

Lista
Vështrim · Përmbajtja Perfekte · Temat · Diciplinat akademike · Fjalorët · Portalet · Kategoritë
Shtetet · Njerëzit · Afatet kohore (shekujt · dekadat) · 2022 · Ngjarje (sot ) · Ngjarje aktuale · Vdekje në këtë vit

Purge cache to show recent changes