Radio Studio 54 Network

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


Radio Studio 54 Network
Launched 1985
Owned by Francesco Massara
Audience share 600.000 (2010, )
Formerly called Radio DJ Club Studio 54
Website Studio54Network
Availability
Terrestrial
Analogico FM 101.8, 102.9, 106.4 MHz a Reggio Calabria Jonica
102, 105.7, 106.3 MHz Reggio Calabria Tirreno, Vibo Valentia, Lamezia Terme
106.5 Crotone, Cosenza Tirreno
95.8, 96.2 MHz Cosenza, Rende, Savuto
Crotone 106.5 MHz
95.8, 101.0 MHz Sibaritide, Rossano, Corigliano
93.5 MHz Castrovillari
106.5 MHz Messina
106.3 MHz Lecce
Digitale Studio54Network


Radio Studio54 Network ose Studio 54 Network është një stacion italian radio private bazuar në Locri, Kalabria. Frekuenca e transmetimit ulje Studio54network arrijnë nëntë krahinat në pesë rajonet e Jugut Italisë (Messina, Reggio Calabria, Vibo Valentina, Catanzaro, Crotone, Lecce, Potenza, Salerno). Programimi është e karakterizuar nga transmetuar vetëm arritjet më të mëdha muzikore dhe informacion në kohë reale, me 28 të reja të përditshme.

Programimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • 54 News, l'informazione in tempo reale, dalle 7 alle 21.00, ogni punto ora.
 • Soundtracks - il cinema alla radio, alle 8.40, 15.10, 23.
 • Promodisco, alle 12.40, alle 17.40 ed alle 19.40.
 • Area 54 - All days, alle 14,30 e alle 21.30.
 • Pezzi da 90, alle 22.
 • Rock Italia, alle 8.40, 9.45, 21.20, 23.45.
 • Italia in Prima Pagina, informazione ed approfondimenti, dalle 6 alle 10.00.
 • Rock Collection, alle 14 ed alle 21.
 • 54 Disco Hit, alle 7.30, 13, 18 ed alle 22.
 • Rock a Mezzanotte, dopo le 24.00.
 • Action Parade, alle 9.45 ed alle 22.20.
 • The Ultimate Ipod Collection, alle 10.20 ed alle 2.20.
 • Edizione Limitata, alle, 10.20, 21.00 ed alle 3.40.
 • Concerto Impossibile, alle 3.20 e alle 20.40.
 • Emozioni, dalle 23.30.
 • Il Gatto e la Volpe Band Show, alle 12:30, 14.30, 19.20
 • Celebrity, alle 21.30.

Stafi Aktual[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • Proprietor: Francesco Massara.
 • teknikë zanore: Giuseppe Romeo, Mimmo De Marco, Piero Fiumanò, Vincenzo Macrì
 • Prezantuesit: Rossella Laface, Alex Albano, Enzo DiChiera, Marika Torcivia, Demetrio Malgeri, Franco Siciliano, Paolo Sia, Mara Rechichi, Luigi Di Dieco, Evelyn Candido
 • Shtëpi diskografike pergjegjes: Daniela Panetta
 • Programuesit Muzikë: Francesco D'Augello, Daniela Panetta [1]

Stafi Kaluar[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Memmo Minniti, Tommaso Massara, Clementina Parretta, Enzo Gatto, Francesca Ritorto, Pino Martelli, Espedita Rechichi, Sergio Minniti, Gianluca Laganà, Rossana Pedullà, Ugo La Macchia, Paolo Guerrieri, Antonio Lombardo, Rosy Carelli, Giuseppe Galluzzo, Peppe Lentini, Paolo Guerrieri, Chiara Mearelli, Luca Filippone, Enrico Ventrice, Valentina Ammirato, Massimo Apa, Emily e Debora LoGiacco, Barbara Costa, Pasquale Fragomeni, Roberta Rupo, Veronica De Biase, Valentina Geracitano, Francesco Cunsolo, Francesco Parasporo, Antonella Romeo, Eleonora Femia, Rosana e Regina Garofalo, Debora Sainato, Ugo Lully Tommaselli, Pino Trecozzi, Luigi Grandinetti, Eddy ed Ottavia Lombardo, Antony Greco, Sandro Pascuzzo, Giuseppe Evalto, Stefania Morabito.

Studio 54 LiveTour[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Studio 54 LiveTour është një spektakël në natyrë e cila ka filluar në vitin 2000. Emisioni udhëtimit (të transmetohet drejtpërdrejt në internet) zgjat një ditë të tërë dhe përfshin të ftuar të veçantë, muzikë, lojëra, argëtuese, dhe një disko.

Studio 54 Angels[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Studio 54 Angels

Të 54 Angels janë vajzat e para të rrjetit Studio54-së. Krijuar për të mbështetur të gjitha aktivitetet e jashtme të Studio54 Rrjetit, u bë në vitin 2010 një ekip për jetësimin e çdo rast, nëse janë apo jo të prodhuara nga Studio 54 Network.

Ato janë të pajisura me njësi të lëvizshme të zbuluara, të tilla si xhipa ose convertibles, në sajë për të cilat ata mund të shpejt të arrijnë ngjarjet e kërkuara.

Jashtëm Studio 54 Rrjeti Ekipet, si dhe organizimi i promovime instore në nivel kombëtar, të përmbushur modele ofrimit, dhe janë të strukturuara për të ofruar shërbime në furnizim të drejtpërdrejtë për kompanitë dhe profesionistëve në nënkontraktimit dhe agjencive të tjera në këtë sektor. Studio54network ofron një përzgjedhje të gjerë të hostesses dhe modele të zgjedhur nga të gjithë vendin.

Studio 54 Stargate[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Studio 54 Stargate organizon aktivitetet kryesore të stacionit dhe për transmetimet e drejtpërdrejta. Kjo është një celular radio dhe televizioni studio të pajisura plotësisht i përbërë nga tri njësi. Një tastierë krijuese për dy njësi të veçanta audio dhe video, plus për prodhim, post-prodhimit, dhe audio-video streaming.

References[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. ^ Bumbaca, Domenica (26 April 2012). "A Locri (RC) 1° maggio all'insegna della musica" Arkivuar 30 qershor 2012 tek Wayback Machine. Ntà Calabria. Retrieved 25 May 2012 Stampa:It.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]