Ndryshimi mes inspektimeve të "Prezi"

Jump to navigation Jump to search
320 bytes added ,  4 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
}}
 
'''Prezi''' është një softuer për prezantime i bazuar në ''cloud'' <ref>{{cite web|url=http://www.gearedforimagination.com |title=Topozoo|publisher=Geared for Imagination |accessdate=25 July 2012}}</ref><ref>{{cite web|author=Susan Gunelius|url=http://www.forbes.com/sites/work-in-progress/2011/03/23/stand-out-from-competitors-with-prezi-presentations/|title=Stand out from competitors with Prezi |publisher=Forbes.com LLC |accessdate=25 July 2012}}</ref><ref>{{cite news|last=Cluthe |first=Kirsten |url=http://www.pcmag.com/slideshow/story/263602/ten-essential-business-tools/1 |title=Ten Essential Business Tools - Presentations: Prezi.com - Slideshow from |publisher=PCMag.com |date=2011-04-26 |accessdate=2012-06-05}}</ref><ref>{{cite web|last=Watters |first=Audrey |url=http://www.readwriteweb.com/archives/view_your_prezi_presentations_anywhere_via_new_ipa.php |title=View Your Prezi Presentations Anywhere Via New iPad App |publisher=Readwriteweb.com |date=2011-01-10 |accessdate=2012-06-05}}</ref><ref>{{cite news|author=Susan Gunelius |url=http://blogs.forbes.com/work-in-progress/2011/03/23/stand-out-from-competitors-with-prezi-presentations/ |title=Stand Out From Competitors With Prezi Presentations - Forbes |publisher=Blogs.forbes.com |date=2012-04-18 |accessdate=2012-06-05}}</ref>. Ky produkt përdor një ndërfaqe (''zooming user interface - ZUI''), e cila i mundëson përdoruesve ti zmadhojnë dhe zvogëlojnë mediat e prezantimeve të tyre, dhe i lejon përdoruesit që të shfaqin dhe për të lundrojnë nëpër informacione brenda një hapësire 2.5D apo paralaks 3D në [[Sistemi koordinativ kartezian|boshtin Z]]. Prezi zyrtarisht u themelua në prill 2009 nga bashkëthemeluesit [[Adam Somlai-Fischer]], [[Peter Halacsy]] dhe [[Peter Arvai]].<ref>{{cite web|url=http://blog.prezi.com/latest/2009/3/31/prezi-is-going-public.html|title=Prezi is going public — Prezi Blog|work=Prezi Blog|date=2009-03-31|accessdate=2016-03-10}}</ref>
 
==Historia==

Menyja e navigimit