Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Berishasinan (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 30 nëntor 2018 14:45 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Berishasinan nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (Urime, tani je kontrollues)
  • 29 gusht 2018 16:24 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Berishasinan nga (asgjë) në Redaktor dhe autochecked user (faleminderit per kontributet)