Jump to content

Wikipedia:Administrata/Administratorë/Kandidatura/Berishasinan

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR

Berishasinan (diskutim · kontribute) - Kandidatura përfundon minimalisht më 6 prill 2023, 11:08 (CEST), maksimalisht më 21 prill 2023, 11:08 (CEST) Dëshiroj të propozoj @Berishasinan, si kandidat për administrator. Ai është një përdorues me një përvojë 5 vjeçare dhe me më shumë se 10000 redaktime në Wikipedia-n shqip. Berishasinan njeh relativisht mirë hapësirat teknike të projektit dhe ndihmon vazhdimisht në mirëmbajtjen e tij e udhëzimin e përdoruesve të rinj si kujdestar (mentor). Kohët e fundit numri i administratorëve aktivë ka qenë tepër i ulët duke bërë që punët e mirëmbajtjes të shtohen së tepërmi. Në këto kushte, por jo vetëm, besoj fuqimisht që Berishasinan do të ishte një krah i nevojshëm në skuadrën e administratorëve aktualë. - Klein Muçi (diskutimet) 22 mars 2023 12:08 (CET)[përgjigjuni]

Votimi[Redakto nëpërmjet kodit]

 1. PËR Si propozuesi. - Klein Muçi (diskutimet) 22 mars 2023 12:08 (CET)[përgjigjuni]
 2. PËR Pa asnjë hezitim. --Arianit (diskutimet) 23 mars 2023 11:58 (CET)[përgjigjuni]
 3. PËR Ritamaliqi (diskutimet) 23 mars 2023 18:32 (CET)[përgjigjuni]
 4. PËR AT44 (diskutimet) 24 mars 2023 09:46 (CET)[përgjigjuni]
 5. PËR Urime për detyrën e re --Sadsadas (diskutimet) 25 mars 2023 16:18 (CET)[përgjigjuni]
 6. PËR Urime dhe suksese Sinanit! - Vyolltsa (diskutimet) 27 mars 2023 10:40 (CET)[përgjigjuni]

U miratua - Klein Muçi (diskutimet) 6 prill 2023 12:39 (CEST)[përgjigjuni]

Diskutimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Reagimi i kandidatit të propozuar[Redakto nëpërmjet kodit]

I nderuar Klein Muçi (diskutim · kontribute), Faleminderit që më keni marrë në konsideratë si kandidat për administrator në Wikipedia. Jam i nderuar dhe i gatshëm ta pranoj këtë propozim vullnetarisht.

E kuptoj se të qenit administrator në Wikipedia vjen me përgjegjësi dhe besim të madh nga komuniteti dhe jam i përkushtuar të mbaj standardet më të larta të integritetit, drejtësisë dhe paanshmërisë në të gjitha veprimet e mia.

Si administrator, synoj të punoj në bashkëpunim me redaktorët e tjerë për të ruajtur cilësinë dhe saktësinë e përmbajtjes së Wikipedia-s, për ta mbrojtur komunitetin nga sjelljet e dëmshme dhe për të ndihmuar kontribuesit e rinj që të bëhen kontribues aktivë. Konkretisht, synoj që:

 1. Të nxis një kulturë respekti, bashkëpunimi dhe transparence në të gjitha ndërveprimet me redaktorët e tjerë.
 2. T’u përgjigjem kërkesave për ndihmë sa më shpejt të jetë e mundur dhe në mënyrë efektive, duke ofruar udhëzime të qarta dhe të zbatueshme.
 3. Të përdor mjetet dhe privilegjet e mia me maturi, me fokus në përmirësimin e cilësisë së artikujve dhe përvojën e përgjithshme të redaktorëve dhe lexuesve.
 4. Të marr pjesë aktivisht në diskutime dhe debate mbi politikat dhe udhëzimet e Wikipedia-s dhe të kontribuoj në zhvillimin dhe përmirësimin e tyre.
 5. Të qëndroj i hapur ndaj reagimeve dhe kritikave konstruktive dhe të mësoj e të rritem vazhdimisht si redaktor dhe administrator.

Faleminderit përsëri për këtë mundësi. Mezi pres t'i shërbej komunitetit të Wikipedia-s si administrator dhe zotohem se do të jem i përkushtuar ta bëj më të mirën për t’i mbështetur vlerat dhe misionin e tij. Gjithë të mirat, -- Berishasinan (diskutimet) 22 mars 2023 20:15 (CET)[përgjigjuni]