Jump to content

Lista e sportistëve shqiptarë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


  • Kjo është lista e sportistëve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare.
  • Lista përmban llojet e sporteve dhe emrat e sportistëve, të cilat janë nënrenditur sipas alfabetit.


Lista akoma të pa krijuara