Stampa:Bashkëpunimi i javës/2020/13

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Grupet e Bashkëpunimit të javës 23 [ shih ] [ redakto ]
Tematika Artikujt Shpjegimi Mbikqyrësi Progresi
Qeveria Kurti në Kosovë Këta artikuj janë për t'u përmirësuar

Arianit

Shëndeti publik Këta artikuj janë pjesë e listës 1,000 artikuj që çdo Wikipedia duhet t'i ketë dhe duhet të përkthehen nga anglishtja.

Arianit

Rregullorja Ndihma Diskuto Redakto