Stampa:KUTIASao Tome dhe Principe

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo është kutiza për artikulli Sao Tome dhe Principe 
República Democrática de São Tomé e Príncipe
Flag of Sao Tome and Principe.svg Emblema - KUTIASao Tome dhe Principe
Sao Tome dhe Principe Sao Tome dhe Principe
Moto Kombëtare:
Vendndodhja - KUTIASao Tome dhe Principe