Stampa:KUTIATanzania

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo është kutiza për artikulli Tanzania 
Jamhuri ya Muungano wa Tanzania
Flag of Tanzania.svg Emblema - KUTIATanzania
Tanzania Tanzania
Moto Kombëtare: Uhuru na Umoja
(Gj. Su.: Paqe dhe Bashkim)
Vendndodhja - KUTIATanzania