The KarateGuard

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Jerry mëson karatesë për të ruajtur veten nga Tom, por ajo nuk arrin në mënyrë drastike, në mënyrë shpirtërore "e tij thirrje" mentorin një "Karate Roja" (një Spike blinduar) për të ndihmuar atë sa herë që ai ka nevojë për ndihmë. Jerry është pajisur me një gong në rrjet për të thirrur Spike, dhe për të provuar atë, provokon Tom në një luftë në të cilën ai unaza subdues gong dhe Spike Tom dhunë.

Shkurtër të bëjë me përpjekjet për të kapur Tom Jerry duke shmangur Spike, të tilla si vendosje pillows në veshët e tij. Çdo përpjekje dështon, deri Chases Tom Jerry lodër në një dyqan dhe fillon një luftim i ashpër mbi aeroplanët lodër. Jerry thirrje Spike, i cili ndalon Tom dhe e vendos atë në një kazan.

Tom e quan një shfarosës, Butch, së bashku me 3 macet më shumë për të hequr Spike nga familja. Ata bëjnë asgjë më shumë se paintballs zjarr në Spike, i cili është hedhur me forcë në pishinë. Spike, megjithatë, Tom squashes në një top bowling dhe e përdor atë për të hedhur Cats nga kopshti.

Në skenën finale, Jerry dhe Spike janë shikuar TV dhe të hahet kokoshka. Jerry unaza gong e tij, dhe Tom Rushes në dhomë me kokoshka më tepër, menjëherë Bending poshtë për të puthur këmbët Spike's. Spike buzëqeshje në Tom dhe Jerry dhe ai të vazhdojë të hahet.