Puss Gets the Boot

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kamera tregon një mi emrin sjell ters përpiqet të kandidojë, por duke marrë askund, pastaj afron jashtë dhe nxjerr në pah një mbajtur mace, epror (i quajtur këtu Jasper) që mbajnë bishtin e tij, në mënyrë që miu nuk mund të lëvizë. Cat tërheq prapa bishtin e miut, hap gojën e tij, dhe liron miu miu i tillë që do të kandidojë në gojën e tij. Mouse spote kurth, frenat në kohë dhe shkon drejt mousehole e tij, por Jasper kap atë me bisht e tij. Cat tosses mi në ajër dhe tokat miun në bisht mace, pastaj shkon poshtë trupit cat deri ai ka për të frenave një kohë të dytë, sepse macja është përsëri u përpjekur për të ngrënë atë. Dashes mouse off dhe macja waltzes prapa tij innocently dhe HOPS para dyerve dhe e hap gojën e tij. Mouse shkon në, por nga goja e rrotullon cat mbi gjuhën e tij. Cat fillon një ndjekje dhe pastaj e sheh një ide më të mirë : ai merr një rrugë alternative përreth dhe ai do të përpiqet të luaj mouse. Cat ulet gishtin e tij në bojë, bojëra një mousehole fallco në mur, dhe ul një shenjë që thotë se "Home Sweet Home". Running mouse ndalesa në mënyrë që të hyjnë në "vrimë e tij" dhe vetë knocks out. Cat 'tsk dhe ngjall miu me një dash e ujit.

Mouse rimëkëmbet dhe së shpejti njoftimeve se diçka është më afër tij. Ai ndjehet kreu macja dhe grabs një qepallë. Macja hap sytë e tij dhe hoists miun lart. Mi shikon në fytyrë macja dhe realizon është cat. Cat mouse grushta në sy. Ai shrieks në dhimbje dhe retaliates duke fole.

Megjithatë, macja shkon në një houseplant dhe e thyen. Mësuese e tij, mama Dy Shoes, një çupë e Zi, arrin shpejt dhe dënon Jasper. Jasper majat e gishtërinjve larg, por është shpejt nën fshesë mama's.

"Vetëm një minutë, ju mirë-për-nothin', lesh të lirë-coat ! Tani do ju vetëm shikoni, vetëm shikoni në atë rrëmujë që keni bërë."

Shërbëtore jep Jasper një ultimatum : "Tani, e kuptojnë këtë, Jasper. Nëse ju prishet një gjë më shumë, ju është goin'out - OWT [sic], OUT !"

"Kjo është e qartë, nuk është ajo ?"

Mi hedh duart e tij në ajër nga një shandan ai është i fshehur in

"Një breaking më shumë", dhe ju po ndodh jashtë. Tani dal nga parat sytë e mi "i merr i çmendur !"

Mama shtrihej Jasper larg me fshesë e saj.

Jasper zvarriten larg, e më vonë shkon në një tryezë. Mace sheh një vazo bie nga ai dhe Rushes mbi të ruajtur atë. Ai psherëtimat me lehtësim dhe së shpejti spote mi qeshnit me ta. Jasper crawls mbi dysheme e zemërimi. Mi merr nga shandan si Jasper shkon deri mbi tryezë dhe forcat mace të tërhiqet ose ndryshe ai do të organizoj një gotë vere në dysheme. Retreats Jasper si ai e sheh mama prancing rreth shtëpisë me mori-up rrëmujë dhe dëgjon e saj:

"Anymore breaking" dhe se goin outta cat's "këtu."

Jasper sheh miun lënë poshtë roje e tij dhe përpiqet përsëri për kapjen e tij, por përsëri miut kërcënon atë. Mausit pastaj whacks cat me gotë vere dhe merr Jasper të tërhiqet përsëri. Miun pastaj vendos të lodër me mace, një sy në kamera dhe hedh poshtë qelqit. Jasper fishkëllimë dëgjon dhe sheh miun, sans qelqi, duke treguar në drejtim të tokës. Jasper panik dhe dashes në xhami, mezi shpëtuar atë. Mi hedh poshtë një gotë e dytë, e ndjekur nga tabaka dhe katër gota Jasper më shumë që kap më tray. Jasper pastaj merr goditi në kokë me një pjatë të zbukuruar me lule hedhur nga miut. Jasper sheh miun taunting atë me një gotë më në dorën e tij, dhe Jasper përpjekjet për të hedhur në pjatë tokë, por realizon kjo ndoshta do të thyer dhe të ndëshkuar vetë. Jasper pastaj spotet pillows të gjitha llojet në një shtrat aty pranë.

Si sjell ters është shëtitës përgjatë tryezë, Jasper pops kokën e tij deri pranë mouse. Mouse varet kërcënimin e hedhur poshtë gotë vere mbi kokë mace, por Jasper duket i turbullt dhe indiferent. Miun pastaj twists bisht e tij në macja sikur të thonë: "Have it your way", pastaj ai hedh gotë në dysheme në arrogancë gjithsej. Jo dëgjimit rrëzimit ai pritej, miun duket poshtë për tokë dhe sheh se ra në një gotë të pillows.

Grins Jasper dhe miun përpiqet të ik, por Jasper shuplaka bisht e tij. Miu thotë një lutje të shpejtë:

"Tani unë vë më poshtë për të fle."
"I lutem Zotit për të mbajtur shpirtin tim."
"Nëse unë duhet të vdes para se fill pas"
"Unë shpresoj dhe shpresoj shpirti im Ai do të marrë."
"Amen".

dhe Jasper lejon të shkojë, vetëm për të kapur atë me bisht e tij përsëri. Jasper tosses mi në ajër dhe e hap gojën e tij duke pritur për të ngrënë miun kur ai bie tërhiqen. Mi ka qenë hedhur deri në raft pika porcelani dhe poshtë mbi një pjatë Jasper në vend të vetë. Jasper është i habitur për një çast. Ardhurat e miut për të drejtuar të gjithë raft e pllaka dhe knocks çdo një prej tyre poshtë. Jasper djersitje gjithnjë e më shumë si ai lugs rreth rafte e pllaka, pastaj në fund arrin të tatëpjetë ajo kundër murit. Jasper është i sigurt për pak kohë, por ai shpejt njollat e mi valëzim në atë të lartë e rafte. Jasper mund të shikojnë vetëm në terrorin si mi hedh një pjatë më poshtë në tokë dhe ai prishet.

Mama dëgjon atë nga lart poshtë dhe stuhitë hapa, duke shpallur se ajo do të dëbojë cat sa më shpejt të jetë ajo merr poshtë. Për të shumëzoj në poshtërim Jasper, hedhje të miut në triumf, pastaj shkon poshtë rafte e pllaka, stomps në hundë së Jasper, rrotullon qepallat cat së, Jasper squirts qumësht për te Jasper dhe madje pastron veten me bisht Jasper's. Mi mama spote afrohet me fshesë në dorë dhe e di se ai duhet të kenë punën e bërë sa më shpejt ose tjetër ai do të shihet. Macja miun fillon në pasme e cila shkakton që ai të heqë të gjitha poçeri dhe kuadrin e tij.

Sykeq flees vendngjarje dhe zhytet në vrima e tij pak para mama squashes atë me këmbën e saj. Jasper është zvarritur nëpër dysheme nga mama dhe hedhur nga shtëpia. Watches triumfues sjell ters dhe pastaj spote "Home Sweet Home shenjë". Mouse postimet shenjë nga mousehole e tij të vërtetë dhe nyje në besimin se kjo është një e vërtetë