Wikipedia:Administrata/Administratorë/Kandidatura/CUSENZA Mario

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

CUSENZA Mario

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR

CUSENZA Mario (diskutim · kontribute)

  • CUSENZA_Mario ka qene shume aktiv, bile nje nga me aktivet [1]. Sidomos tani ne nje kohe kur vandalizmi shkone i pakujdesuar, nje ndihme nga krahu i ketyre perdoresve do te ishte i mireseardhur. Si Armendi me para, CUSENZA_Marioedhe nuk ka experience ne çeshtjet administrative, dhe nuk ka marre pjese ne te tilla, por siç thashe na duhen forca veprimi.

E vendosa kandidimin edhe pse CUSENZA_Mario nuk u pergjigj ([2]). -  eagleal  24 tetor 2009 22:52 (CEST)

Votimi

  • Symbol support vote.svg PËR -  eagleal  24 tetor 2009 22:52 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR --Proud To Be Albanian diskuto°) 26 tetor 2009 01:09 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR Planeti 29 tetor 2009 19:40 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR Armend 29 tetor 2009 19:40 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - Jokomunikativ, nuk përgjigjet në faqen e tij të diskutimit, nuk mendoj se mund t'i besohet një detyrë e tillë --Λeternus 29 tetor 2009 20:03 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - pajtohem me Aeternus-in edhe une per kete arsyje votoj negativisht.--Niki007 31 tetor 2009 18:19 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR- Per arsyet e siper permendura. --Lagoon 4 nëntor 2009 17:35 (CET)
  • Symbol delete vote.svg U mohua (Denied). Për arsyet sipër dhe për mos pranimin e kandidaturës (nuk shprehu as po as jo, meret automatikisht si jo). Kandidaturat e sponsorizuara janë opt-in. --  eagleal  10 nëntor 2009 00:35 (CET)

Diskutimi

E di qe nuk perjgigjet. Po pashe qe me para kishte komunikuar me Përdoruesi:Armend. Nejse ky votim anullohet automatikisht po nuk shprehu qendrimin e tij ndaj ksaj kandidature. --  eagleal  29 tetor 2009 21:32 (CET)

Reagimi i kandidatit të sponsorizuar