Wikipedia:Faqja kryesore/Artikulli i javës/2020/47

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Neil Patrick Harris në rolin e Barney Stinson

Barney Stinson është një personazh imagjinar i portretizuar nga Neil Patrick Harris dhe krijuar nga Carter Bays dhe Craig Thomas për serialin televiziv nga programi CBS, How I Met Your Mother.

Një nga personazhet kryesore, Barni, është i njohur për dashurinë e tij për të veshur kostume të shtrenjta, lojëra me lazer, uiski skocez dhe fraza të ndryshme, përfshirë "Suit up!" , "What up?!" , "Stinson out", "Legendary", "Wait for it" (shpesh si të kombinuar të dyjat si "legen—wait for it—dary!") dhe "Daddy's home". Personazhi është një burrë që përdor shumë 'plays' nga një libër që quhet 'playbook' për ta ndihmuar atë të bëjë dashuri me gra. Në sezonet e mëvonshme, ai ka disa marrëdhënie serioze, martohet, divorcohet dhe ka një fëmijë me një grua pa emër nga një qëndrim njënator.

Kritikët kanë vlerësuar karakterin dhe e vlerësojnë performancën e Harris për shumicën e suksesit të shfaqjes. Barni konsiderohet si personazhi Breakout i shfaqjes.

Lexo më tej...

Paramapje në vitrinë[Redakto nëpërmjet kodit]

Artikulli i javës
Artikulli i javës
Neil Patrick Harris në rolin e Barney Stinson

Barney Stinson është një personazh imagjinar i portretizuar nga Neil Patrick Harris dhe krijuar nga Carter Bays dhe Craig Thomas për serialin televiziv nga programi CBS, How I Met Your Mother.

Një nga personazhet kryesore, Barni, është i njohur për dashurinë e tij për të veshur kostume të shtrenjta, lojëra me lazer, uiski skocez dhe fraza të ndryshme, përfshirë "Suit up!" , "What up?!" , "Stinson out", "Legendary", "Wait for it" (shpesh si të kombinuar të dyjat si "legen—wait for it—dary!") dhe "Daddy's home". Personazhi është një burrë që përdor shumë 'plays' nga një libër që quhet 'playbook' për ta ndihmuar atë të bëjë dashuri me gra. Në sezonet e mëvonshme, ai ka disa marrëdhënie serioze, martohet, divorcohet dhe ka një fëmijë me një grua pa emër nga një qëndrim njënator.

Kritikët kanë vlerësuar karakterin dhe e vlerësojnë performancën e Harris për shumicën e suksesit të shfaqjes. Barni konsiderohet si personazhi Breakout i shfaqjes.

Lexo më tej...