Wikipedia:Kujdestarët për përdoruesit e rinj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është lista e kujdestarëve për përdoruesit e rinj.

Mund të gjeni më shumë informacion këtu.


Automatically assigned mentors

New accounts are randomly assigned to these mentors.

# Username Last active Number of newcomers assigned Status Message for newcomers
1 Berishasinan (diskuto | kontribute) 25 shtator 2023 20:34 Average (the default) Active I am Sinan Berisha. I am pleased to help as a Wikipedia mentor. I am ready to help in any way possible.
2 Klein Muçi (diskuto | kontribute) 28 shtator 2023 02:41 Average (the default) Active Përshëndetje! Mos ngurro të më pyesësh për çdo gjë në lidhje me Wikipedia-n. Do të kujdesem të të përgjigjem sa më shpejt. :)
3 Vyolltsa (diskuto | kontribute) 26 shtator 2023 15:11 Average (the default) Active Mirë se erdhët në Wikipedia-n shqip! U bënë dy vite që kontribuoj në Wikipedia dhe projektet e tjera Wiki. Ndaj, tek unë do të gjeni mirëkuptimin e pasigurinë e fillestarit duke ju përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.

Manually assigned mentors

New accounts are not randomly assigned to these mentors. Like other mentors, these mentors can manually select the accounts they would like to mentor. This section is mainly for workshop hosts who just want to mentor people they met.

# Username Last active Number of newcomers assigned Status Message for newcomers
1 Ritamaliqi (diskuto | kontribute) 26 shtator 2023 10:28 Average (the default) Away until 7 tetor 2023 This experienced user knows you're new and can help you with editing.