Wikipedia:Mesazhet e stampave

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
This message box is using an invalid "type=draft" parameter and needs fixing.

Kjo faqe ofron një indeks të stampave të përdorura në Wikipedia, shumica e të cilave përcjellin mesazhe; ato janë të grupuara në krerë/tituj të temave-specifike. Për informacion mbi atë se çfarë janë stampat, dhe si hapësira e stampave është menduar të përdoret, shih WP:Hapësira stampa. Për informacion mbi përdorimin dhe ndërtimin e stampave, shih Ndihmë:Stampa. Për disa shembuj të stampave të mesazheve, shih Wikipedia:Mesazhet e stampave/Shembuj.

Si të përdorni këtë faqe[Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhjet/linqet e theksuara në krye të çdo qelie të çojë në faqet e të detajuara të cilat përshkruajnë stampat për atë seksion në detaje dhe shpjegojnë se si dhe kur duhet të përdoren ato.

Si një alternativë e përdorimit të këtij indeksi, ju mund të kërkoni në hapësirën e Stampave duke përdorur formën e mëposhtme të kërkimit:


Mesazhe që janë në lidhje me artikujt[Redakto nëpërmjet kodit]

Të përgjithshme[Redakto nëpërmjet kodit]

Sintaksa Paraqitja Përdorimi
{{ kthjellim }}
linqe diskutim shih
Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Mesazhet e stampave.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.
Fund
të faqes kthjellim (p.sh. Nobel).


Sintaksa Paraqitja Përdorimi
{{ detaje|artikulli }}
linqe diskutim shih
Seksionet
në krye të seksionit.
{{ kryesor|artikulli }}
linqe diskutim shih
Seksionet
në krye të seksionit.
{{ shih|artikulli_1|artikulli_2|artikulli_3 }}
linqe diskutim shih
Seksionet
në krye të seksionit.
Sintaksa Paraqitja Përdorimi
{{ Citim }}
linqe diskutim shih
Do të paraqesë një citim të formatuar për përdorim në lidhjet e referimit në stilin e Harvardit. Artikuj
në shënime ose referenca.
{{ note|emri }}
linqe diskutim shih
  1. ^ Fusnota gjithashtu lidhet me referencën.
  • ^ Një # (thurje) mund të përdoret në fillim të rreshtit për të krijuar një litë numerike. Ngjajshëm edhe ylli, * krijon një listë.
Artikuj
në shënime ose referenca.


Mesazhe të lidhura me kohën[Redakto nëpërmjet kodit]

Sintaksa Paraqitja Përdorimi
{{ Anakronizëm }}
linqe diskutim shih
Në krye të Artikullit ose Seksionit.
{{ Aktualizo }}
linqe diskutim shih
Në krye të Artikullit ose Seksionit.

Mesazhe që nuk-janë në lidhje me artikujt[Redakto nëpërmjet kodit]