Zona Kohore e Afrikës Qendrore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Zona Kohore e Afrikës Qendrore (e verdhe)

Zona Kohore e Afrikës Qendrore ose (Central African Time, CAT) është zonë kohore e përdorur në Afrikën qendrore dhe jugore. Afrika Qendrore është dy orë përpara (UTC+02:00) e cila është e njëjtë si në kohën e Evropës Lindore.

Vendet me kohën e Afrikës Qendrore: