Christmas Sky

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Christmas Sky
Christmas Sky kopertina
Studio album nga Jordan Rudess
Lëshuar më 2002
Inçizuar më 2002
Zhanri Muzikë instrumentale
Zgjatja 44:03
Label Magna Carta
Kronologjia e Jordan Rudess
4NYC
(2002)
Christmas Sky
(2002)
Rhythm of Time
(2004)

Christmas Sky është albumi i shtatë i Jordan Rudess, i inçizuar dhe i lëshuar në vitin 2002.

Albumi është inçizuar veçanërisht për sezonën e Krishtlindjes. Përbëhet nga improvizime në piano dhe sintisajzer të bazuara në këngët klasike të Krishtlindjes, si dhe nga disa pjesë origjinale të kompozuara nga Rudess.

Këngët[edit | edit source]

 1. "White Christmas" – 5:29
 2. "God Rest Ye Merry Gentlemen" – 3:19
 3. "Silent Night" – 3:56
 4. "The Little Drummer Boy" – 3:22
 5. "I Wonder When I Wander" – 4:31
 6. "The Christmas Song" – 3:06
 7. "O Holy Night" – 4:10
 8. "What Child Is This" – 4:00
 9. "It Came Upon A Midnight Clear" – 2:11
 10. "The First Noel" – 4:06
 11. "Andelusion" (Rudess) – 5:33

Anëtarët pjesëmarrës[edit | edit source]