Secrets of the Muse

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Secrets of the Muse
Secrets of the Muse kopertina
Studio album nga Jordan Rudess
Lëshuar më 1997
Inçizuar më 1997
Zhanri Muzikë instrumentale
Zgjatja 47:21
Kronologjia e Jordan Rudess
Listen
(1993)
Secrets of the Muse
(1997)
Resonance
(1999)

Secrets of the Muse është albumi i pestë i Jordan Rudess, i inçizuar dhe i lëshuar në vitin 1997.

Albumi tërësisht është i kompozuar nga improvizimetsintisajzerë të llojllojshëm. Improvizimi është një gjë me të cilën Rudess është shumë i lidhur, gjë që shihet edhe në albumet 4NYC dhe Christmas Sky. Zëri i këtij albumi është i ndryshëm nga shumica e pjesëve të Rudess-it të kompozuara me kujdes. Këtu kalimet janë më të ngadalshme, më të buta dhe më të ëmbla.

Këngët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. "Stillness" – 3:09
 2. "Deepest Love" – 4:20
 3. "Autumn Fire" – 3:40
 4. "Gentle Ways" – 3:45
 5. "Footpath" – 3:43
 6. "Virgin Snow" – 2:54
 7. "Darkness" – 3:54
 8. "Drifting East" – 4:08
 9. "A Call for Beauty" – 3:31
 10. "Cradle Song" – 4:04
 11. "New Life" – 4:15
 12. "So It Is" – 2:51
 13. "Sunset Swingset" – 3:03

Anëtarët pjesëmarrës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]