Dokumenti shkollor pedagogjik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dokumenti shkollor pedagogjik nënkupton dokumentimin publik (dëftesa, certifikata e përfundimit, diploma, ditarët, librat amë etj.) që u jepet nxënësve për përfundimin e programeve të arsimit dhe aftësimit, të akredituara nga MASHT.[1]

Burimi i të dhënave[redakto | përpunoni burim]

  1. ^ LIGJI PËR ARSIMIN DHE AFTËSIMIN PROFESIONAL Në amëzën assembly-kosova.org