Jump to content

Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
United States Virgin Islands
Emblema - Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara
Flamuri
Moto Kombëtare: "United in Pride and Hope"
(
të bashkuar në krenari dhe shpresë)
Vendndodhja - Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara
Vendndodhja - Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara

Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara janë një grup ishujsh në Karaibe. Ishujt janë gjeografikisht pjesë e Arkipelagut të Ishujve të Virgjër dhe gjenden në Antilet Leeward, Antilet Lesser.