Jump to content

Kategoria:Inteligjencë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Artikulli kryesor për këtë kategori është Inteligjenca.


Inteligjenca është përkufizuar në mënyra të ndryshme, duke përfshirë, por pa u kufizuar si, mendimi abstrakt, të kuptuarit, vetëdija, komunikimi, arsyetimi, të mësuarit, duke pasur njohuri emocionale, mbajtja mend, planifikimi, dhe zgjidhja e problemeve.

Nënkategoritë

Kjo kategori ka 2 këto nën-kategori, nga 2 gjithësej.

(k) = Kategoria / (f) = Faqe