Kategoria:Psikologji sociale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

fjala identitet rrjedh prej gjuhes latine ne gjuhen shqipe do te thot ngjashmeri dicka e njejt e njellojt etj. Ne fjalorin e gjuhes se sotme shqipe fjala identitet shpjegohet si te qenit i veqant nga te tjeret dhe i njejt vetem me vetveten ne disa vecori e tipare qe sherbejn per t'u njohur si i tille.

Faqet në kategorinë "Psikologji sociale"

Kjo kategori ka 7 faqe nga 7 gjithësej.