Maggie Simpson

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Maggie Simpson

Margaret "Maggie" Simpson është një personazh fiktivserinë animuar The Simpsons. Ajo është më e reja fëmijë në shtëpi, e përjetshme një bebe. Ajo është bija e Homer dhe Marge Simpson, dhe motra e Bart dhe Lisa Simpson.