Lisa Simpson

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Lisa Simpson

Elisabeth "Lisa" Marie Simpson (dubluar nga Yeardley Smith) është një personazh fiktivserinë animuar The Simpsons. Matt Groening, krijuesi i këtij seri, emëroj sipas motrës tij. Ajo është bija e Homer dhe Marge Simpson, motra e Bart Simpson dhe e Maggie Simpson.