Melisa Aslı Pamuk

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Melisa Aslı Pamuk është aktore dhe modele turke, e cila ka fituar titullin e Miss Turkey 2011.

Melisa Aslı Pamuk
Informacione personale
Ditëlindja 14 prill 1991
Vendlindja Haarlem, Holandë
Filma & seriale 
 shquar
Kara Sevda
Përplasja
Dat zit wel snor
Ulan Istanbul
Kombësia Turke