Mualimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mualimi është mësimdhënës ose mësues në mejtep, i cili ka për detyrë që fëmijëve parashkollorë t'iu mësoj bazat e fesë islame dhe shkrimleximin arab.Mandej , iu mëson mësimin e Kur'anit.