Përdoruesi:Euriditi/BJ

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shkurtimi: WP:BJ
Bashkëpunimi i javës

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam fringilla eros eget mauris congue in euismod eros tristique. In gravida volutpat augue non cursus. Aenean ut ornare nisl. In hac habitasse platea dictumst. Integer faucibus nisl vel orci dictum nec rhoncus magna ultrices. Suspendisse fringilla placerat ullamcorper. Maecenas eget urna non est laoreet tristique. Donec egestas nisl quis ipsum pretium eget tempor nisi ornare.

Qëllimi i projektit Bashkëpunimi i javës është të rritet numri i artikujve të përkryer Qëllimi i projektit Bashkëpunimi i javës është të rritet numri i artikujve të mirë Qëllimi i projektit Bashkëpunimi i javës është të rritet numri i artikujve interesantë

Qëllimi i javës[redakto | redakto tekstin burimor]

Stampa:Bashkëpunimi i javës/2018/25/Qëllimi

Artikujt e javës[redakto | redakto tekstin burimor]

Grupet e Bashkëpunimit të javës 25 [ shih ] [ redakto ]
Tematika Artikujt Shpjegimi Mbikqyrësi Progresi
Drejtimet letrare (fr) Tragjedia greke (fr) · Romanca (fr)  · Klasicizmi (fr)  · Letërsia baroke (fr)  · Romani i shthurur (fr)  · Neoklasicizmi (fr)  · Romantizmi (fr)  · Natyralizmi (fr)  · Realizmi (fr)  · Simbolizmi (fr)  · Dadaizmi (fr)  · Surealizmi (fr)  · Ekzistencializmi (fr)  · Letërsisë proletare (fr)  · Teatri absurd (fr)  · Strukturalizmi (fr)  · Romani i ri (fr) Artikujt duhet të përmbajnë këto pika:
  • Kohën dhe vendin e formimit të drejtimit letrar
  • Shkaqet e formimit të drejtimit
  • Parimet e drejtimit dhe lidhja me drejtimet e tjera
  • Përfaqësuesit kryesorë të këtij drejtimi dhe veprat kryesore
(0 %)
1 2 3

 Euriditi 

(11 %)
Rregullorja Ndihma Diskuto Redakto

Përdorimi[redakto | redakto tekstin burimor]

Kjo stampë është pjesë e grupit të stampave Bashkëpunimi i javës:

Projekte të tjera[redakto | redakto tekstin burimor]