Përdoruesi:Stratosvarius

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Pullë e Republikës Popullore Socialiste të Shqipërisë
Flamuri i Republikës Popullore Socialiste të Shqipërisë

Mirëdita, jam stratosvarius. Jam një shqiptar i ri 19 vjeçar i cili shpeshherë përdor Wikipedia-n për informacion të përgjithshëm për çfarëdolloj teme. Ndonjëherë biles dhe ndryshoj e redaktoj ndonjë artikull e rregulloj informacion në të. Por shumicën e kohës thjesht jam duke harxhuar kohën duke mësuar për gjëra që më ndjellin interesin.

Pullë e Republikës Popullore Socialiste të Shqipërisë
Pullë e Republikës Popullore Socialiste të Shqipërisë

Interesat e mija janë në histori e linguistikë, dhe brënda linguistikës më pëlqen më shumë fonetika e fonologjia sesa gramatika e nën fushat e tjera.

tok duke u rrotullu
Kutitë e përdorueses
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
Emblema e Tiranës Ky përdorues vjen nga Tirana
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
AmE This user can speak American English.
it-1 Questo utente può contribuire con un Italiano di livello semplice.
anglisht

-

anglishtja
Ky përdorues përkthen nga English në shqip.