Stampa:KUTIALetonia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo është kutiza për artikulli Letonia 
Latvijas Republika
Flag of Latvia.svg Emblema - KUTIALetonia
Letonia Letonia
Moto Kombëtare: Tēvzemei un Brīvībai
Let.:Për Vatan dhe Liri
Vendndodhja - KUTIALetonia