Universiteti Amerikan - Shkup

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
University American College Shkup

Slogani:American Style. American Way. American College.
Themeluar:2005
Tipi:Privat
Rektor:Dr. Marjan Bojaxhiev, PhD
Fakultet:101 (2010/2011)
Studentë:1,006 (2010/2011)
Diplomë e Nivelit të Parë:856 (2010/2011)
Diplomë Nivelit të Dytë:150 (2010/2011)
Kampusi:4,000m2
Website:www.uacs.edu.mk

Universiteti Amerikan në Shkup është një universitet i themeluar në vitin 2005, në kryeqendrën e Republikës së Maqedonisë, në Shkup.

Departamentet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Departamenti i Administrimit të Biznesit
  • Departamenti i Shkencave Politike
  • Departamenti i Drejtësisë
  • Departamenti i Shkencave Kompjuterike dhe Teknologjisë së Informacionit
  • Departamenti i Arkitekturës dhe Projektimit
  • Departamenti i Gjuhëve të Huaja

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]