Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2018/24

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Yasuhiro Yamashita
  • ... se Yasuhiro Jamashita është një nga konkurrentët xhudo më të suksesshëm të të gjitha kohërave?
  • ... se Nuhi Berisha dhe Rexhep Mala në mesnatën e 11 e 12 janarit 1984 ranë heroikisht gjatë përleshjes me forcat policore serbe në Kodrën e TrimavePrishtinë?
  • ... se Burleska është një lloj drame që përmbledh dhe unifikon parodinë dhe satirën ne kërkim te përqeshjes dhe te shtrembërimit te dramës serioze?
  • ... se Halasi, një qytet në Indi, është i pasur me monumente historike dhe tempuj, si ato të shekullit të V, që janë strukturat më të vjetra ekzistuese të Arkitekturës Kadamba?
  • ... se Work Bitch është një këngë e publikuar në 2013 nga këngëtarja amerikane Britney Spears dhe është kënga e parë e albumit me titull "Britney Jean"?