Zyrja për Gjithçka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Zyrja për Gjithçka është një serial humoristik që filloi me daten 30.09.2014 dhe mbaroi me 21.11.2016. Seriali u transmetua nga 'BUKA Production' deri te episodi 28 tek një objekt tjeter, pastaj u transmetua RTK në nje objekt tjeter.

Aktorët;[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

1.Teuta Krasniqi - Lulja

2.Donat Qosja - Fatmiri (Miri)

3.Ilir Prapashtica - Xhaviti

4.Fatmir Spahiu - Sabalula

5.Fatos Kryeziu - Bajrami

6.Lyra Xhoci - Eliza(Eli)

7.Gojart Kqiku - Polici

8.Berat Pllana - Gania