2004 në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Flag of Albania.svg
2004

Shqipëri
Dekadat:
 • 1980
 • 1990
 • 2000
 • 2010
 • Shih edhe: Ngjarje të tjera të vitit 2004
  Lista e viteve në Shqipëri

  Në vijim është lista e ngjarjeve që kanë ndodhur gjatë vitit 2004Republikën e Shqipërisë.

  Udhëheqës[redakto | redakto tekstin burimor]

  Ngjarje[redakto | redakto tekstin burimor]

  Janar[redakto | redakto tekstin burimor]

  Shkurt[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Opozita shkakton demonstrata të ashpra në Tiranë duke kërkuar dorëheqjen e kryeministrit F. Nano, dhe proteston kundër qeverisë e cila ka dështuar të përmirësojë standardin jetësor në vend [1].

  Mars[redakto | redakto tekstin burimor]

  Prill[redakto | redakto tekstin burimor]

  Maj[redakto | redakto tekstin burimor]

  Qershor[redakto | redakto tekstin burimor]

  Korrik[redakto | redakto tekstin burimor]

  Gusht[redakto | redakto tekstin burimor]

  Shtator[redakto | redakto tekstin burimor]

  Tetor[redakto | redakto tekstin burimor]

  Nëntor[redakto | redakto tekstin burimor]

  Dhjetor[redakto | redakto tekstin burimor]

  Vdekje[redakto | redakto tekstin burimor]

  Referenca[redakto | redakto tekstin burimor]

  1. ^ Albania timeline BBC, Kronologjia e ngjarjeve kryesore: 2004, news.bbc.co.uk
  2. ^ "City Mayors: Edi Rama - World Mayor 2004", 6 tetor 2015