Drejtoria e Sigurimit te Shtetit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Drejtoria e Sigurimit te Shtetit ose (Drejtoria e Sigurimit Shtetëror), zakonisht të quajtur Sigurimi, ishte sigurimit të shtetit, inteligjencë dhe të policisë sekrete shërbimin e Republikes Popullore Socialiste e Shqipërisë nga 20 March 1943 deri ne 12 July 1991.