Ministria e Energjisë dhe Industrisë e Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Coordinates: 41°19′38″N 19°49′4″E / 41.32722°N 19.81778°E / 41.32722; 19.81778

Ministria e Energjise dhe Industrise
Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë.svg
ShkurtesaMETE
Llojiministri qeveritare
Vendndodhja
Rajoni i shërbimit
Republika e Shqipërisë
Gjuha zyrtare
shqipja
Ministër
Damian Gjiknuri
Organizata amë
Këshilli i Ministrave
Faqja në internetenergjia.gov.al

Ministria e Energjise dhe Industrise është një ministri e Republikës së Shqipërisë.

Historiku[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Ministrat ndër vite[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]