Ministria e Arsimit dhe Sportit e Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Koordinatat: 41°19′43.88″N 19°48′43.88″E / 41.3288556°V 19.8121889°L / 41.3288556; 19.8121889

logo e WW Ky artikull është pjesë e Wiki Weekend 2016 në Tiranë, e cila ka për qëllim të mbledhë Wikipedianët shqipfolës në të njejtin vend dhe të gjithë bashkë nëpërmjet diskutimeve, prezantimeve dhe puntorive të ndihmojmë në krijimin dhe mirëmbajtjen e përmbajtjes në Wikipedia-s. Nëse doni të jeni pjesë në këtë projekt, mund të redaktoni këtë artikull, ose të lexoni diçka më shumë në faqen e projektit, ku ndër të tjera, mund të bashkoheni me ekipin e projektit dhe/ose për të dhënë kontributin tuaj në faqen e diskutimeve.

Ministria e Arsimit dhe Sportit është një ministri e Republikës së Shqipërisë.