Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit e Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ministria e Zhvillimit Urban
Ministria e Zhvillimit Urban.svg
AbbreviationMZHU
Typeministri qeveritare
Location
Region served
Republika e Shqipërisë
Official language
shqipja
Ministër
Eglantina Gjermeni
Parent organization
Këshilli i Ministrave
Websitezhvillimiurban.gov.al

Ministria e Zhvillimit Urban e Shqipërisë është një ministri e Republikës së Shqipërisë.

Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.