Ministria për Inovacionin dhe Administratën Publike e Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ministria për Inovacionin dhe Administratën Publike
Ministër për Inovacionin dhe Administratën Publike.svg
Typeministri qeveritare
Location
Region served
Republika e Shqipërisë
Official language
shqipja
Ministër
Milena Harito
Parent organization
Këshilli i Ministrave
Websiteinovacioni.gov.al

Ministria për Inovacionin dhe Administratën Publike e Shqipërisë është një ministri e Republikës së Shqipërisë.


Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.