Ministria e Energjisë dhe Industrisë e Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës e Shqipërisë)
Jump to navigation Jump to search