Përdoruesi:Shkodranci

  Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
  Përshëndetje!

  Unë jam anëtar i Wikipedia shqip që në 4 korrik2022, atëherë ishte kur unë bëra redaktimin e parë timin. Mundohem të rregulloj sa më shumë gabimet e shkruara në Wikipedia shqip. Parapëlqej të shkruaj për historinë e Shqipërisë ose të kombeve të tjera, por unë jam më shumë për Shqipërinë.

  Redaktimet e mia

  Unë redaktoj çdo ditë në Wikipedia shqip dhe mundohem të jem sa më i saktë dhe sa më i rregullt. Ndonjëherë edhe përkthej nga gjuhë të huaja në gjuhën shqipe, por zakonisht gjuhët e huaja janë anglishtja dhe greqishtja.

  Babel
  sq-N Ky përdorues ka njohuri amtaregjuhës shqipe.
  en-3 This user has advanced knowledge of English.
  el-3 Αυτός ο χρήστης μπορεί να συνεισφέρει σε προχωρημένου επιπέδου Ελληνικά.
  Krishter Ky përdorues i takon besimit krishter
  Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
  Përdorues sipas gjuhës