Pikat ekstreme të Brazilit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është një listë të pikave ekstreme të Brazilit.

Gjerësia dhe gjatësia gjeografike[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Më poshtë janë shënuar pikat më veriore, jugore, lindore dhe perëndimore për çdo lokacion.

Brazili[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Brazili (kontinental)[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sipas shteteve[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Acre[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Alagoas[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amapá[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amazonas[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Bahia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Ceará[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Espírito Santo[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Goiás[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Maranhão[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Mato Grosso[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Mato Grosso do Sul[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Minas Gerais[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Pará[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Paraíba[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Paraná[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Pernambuco[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Piauí[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Rio de Janeiro[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Rio Grande do Norte[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Rio Grande do Sul[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Rondônia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Roraima[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Santa Catarina[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

São Paulo[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sergipe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Tocantins[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lartësia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Imazhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shiko gjithashtu[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]