Qelbësi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Qelbësi është një gjitar i egër sa një shqarth, me hundë të ngritur, me lëkurë në ngjyrë të çelur në pjesën e sipërme dhe të errët poshtë.