Regjistri i privilegjeve

Jump to navigation Jump to search

Ky është një regjistër për ndryshimet e titujve të përdoruesve.

Regjistrat
(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (50 më të reja) () (20 | 50 | 100 | 250 | 500).
 • 13 korrik 2020 10:59 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Berisharina nga (asgjë) në Redaktor
 • 13 korrik 2020 10:19 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Alltan nga (asgjë) në Redaktor (redaktime të mira)
 • 9 korrik 2020 19:43 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Βατο nga administrues në administrues dhe Kontrollues
 • 8 korrik 2020 21:53 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Raimundo Pastor nga (asgjë) në autochecked user
 • 8 korrik 2020 16:02 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Place Clichy nga (asgjë) në Redaktor dhe autochecked user
 • 24 qershor 2020 22:37 Euriditi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Klein Muçi nga autochecked user, Redaktor, Kontrollues dhe administrues në autochecked user, Redaktor, Kontrollues, administrues dhe interface administrator (Votimi: https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Kuvendi&oldid=2127455#Administrator_nd%C3%ABrfaqeje)
 • 17 maj 2020 14:08 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për MajavahBot nga (asgjë) në robot (https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Bot%C3%ABt/K%C3%ABrkes%C3%AB_p%C3%ABr_miratim/MajavahBot)
 • 17 maj 2020 14:03 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për A.jobs02 nga Kontrollues në autochecked user
 • 17 maj 2020 14:03 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për A.jobs02 nga (asgjë) në Kontrollues
 • 6 maj 2020 17:20 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për CommonsDelinker nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në autochecked user, Redaktor, Kontrollues dhe robot
 • 3 maj 2020 11:30 Euriditi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Klein Muçi nga interface administrator (temporary, until 2 qershor 2020 18:42), autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në interface administrator (temporary, until 2 qershor 2020 18:42), autochecked user, Redaktor, Kontrollues dhe administrues (Votimi: https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Administrator%C3%AB/Kandidatura/Klein_Mu%C3%A7i. Kerkese rinovimi: https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Kuvendi&oldid=2102331#Administrimi)
 • 20 prill 2020 02:40 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Qendrimi15 nga (asgjë) në Redaktor dhe Kontrollues
 • 5 mars 2020 12:01 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Maleschreiber nga (asgjë) në Redaktor (redaktor)
 • 10 shkurt 2020 17:26 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për JoraK nga (asgjë) në Kontrollues (sipas kërkesës: https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia_diskutim:Kontrolluesit&diff=2073374&oldid=1949913)
 • 10 shkurt 2020 14:32 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Liridon nga krijues llogarish, autochecked user, burokrat, përdorues e konfirmuar, Redaktor, interface administrator, bllokimit-IP e përjashtimuar, Kontrollues dhe administrues në burokrat, interface administrator dhe administrues
 • 10 shkurt 2020 14:31 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Βατο nga (asgjë) në administrues (Admin i përhershëm si rezultat i punës të sukseshme 1 vjetore si admin i përkohshëm. https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Administrator%C3%AB/Kandidatura/%CE%92%CE%B1%CF%84%CE%BF)
 • 8 shkurt 2020 16:36 Klein Muçi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Sido uku nga autochecked user në autochecked user dhe Kontrollues
 • 26 janar 2020 19:47 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Hyllvegu nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (kontrollues)
 • 8 janar 2020 23:11 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për SoftSilver nga (asgjë) në autochecked user (redaktime të mira)
 • 9 dhjetor 2019 21:48 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Miranda038 nga (asgjë) në krijues llogarish
 • 9 dhjetor 2019 21:48 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Margott nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në autochecked user, Redaktor, Kontrollues dhe krijues llogarish
 • 9 dhjetor 2019 21:48 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Arianit nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në autochecked user, Redaktor, Kontrollues dhe krijues llogarish
 • 5 dhjetor 2019 12:32 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Drenisa nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (përdoruese me redaktime cilësore dhe aktive)
 • 15 nëntor 2019 13:31 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Gelaaden nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 23:38 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Lushnja Sportive nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 23:37 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Diradul nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 23:31 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Tschenarin nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 23:30 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Sonra Mint nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 23:30 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Katragjyshi nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 23:26 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Franz Kasulke nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 23:24 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Bdkes nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 20:03 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Iskenderije nga autochecked user dhe Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 20:01 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Serasqeri nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 20:00 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Lludha nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 20:00 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Babalja nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 20:00 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Zall-herr nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 20:00 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Zaganjori nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 20:00 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Dedalia nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 19:59 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për GjonBdeku nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 19:59 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Milonjë nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 19:59 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Qiqrra nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 19:59 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Llazgo nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 19:58 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Fapaf nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 19:58 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Ch'hilli nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 19:58 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Flladitja nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 19:58 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Hormova nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 19:58 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Perralla nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 19:57 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Bibëri nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 19:57 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Fukingusername nga Redaktor në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
 • 28 tetor 2019 19:46 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për GrepfrutAroma nga autochecked user dhe Redaktor në (asgjë) (përdorues i bllokuar pafundësisht)
(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (50 më të reja) () (20 | 50 | 100 | 250 | 500).