Dallime mes rishikimeve të "Biomasa"

Jump to navigation Jump to search
6 bytes added ,  3 vjet më parë
Ka tre burime të biomasës në kuadër të produktit të energjisë:
'''1-Biomasa e burimeve drurore''' ''(Lignocelluloses)'' të tilla si : Mbetjet nga pyjet, Plantacione të drurëve për energji, Mbetjet nga ushqimet, Mbetjet nga drurët industrial, mbetjet të mbeturinave të drurëve
'''2-Biomasa jo-drurore''' (vaj, sheqer, niseshte) të tilla si: Bimë për energji nga bujqësia, Kashtë dhe mbetje të tjera të korrura nga bujqësia, Mbetje nga industria ushimore, .....etj.
'''3-Kafshët/Njerëzit(Yndyra/Proteiat)''' Plehu i farmave/jashqitjet, Mbeturiat e therjeve, Mbetjet organike nga amvisëria dhe industria.
==Burimet e biomasës==
Anonymous user

Menyja e lëvizjeve