Dallime mes rishikimeve të "Mësimdhënia"

Jump to navigation Jump to search
17 bytes removed ,  2 vjet më parë
No edit summary
Kjo metodë mund të përdoret për të mësuar dhe praktikuar shumë gjëra si:
 
1.# Fjalor i lidhur me veprimet (buzëqesh, pres, lyej)
2.# Kohët e foljes: e kaluara / e tashmja / e ardhmja (Çdo mëngjes pastroj dhëmbët, rregulloj shtratin tim, ha mëngjesin.)
 
3.# Gjuhën e përdorur në klasë (Hapni librat.)
2. Kohët e foljes: e kaluara / e tashmja / e ardhmja (Çdo mëngjes pastroj dhëmbët, rregulloj shtratin tim, ha mëngjesin.)
4.# Urdhrat (Ngrihuni, mbyllni sytë)
 
5.# Tregim historish/përrallash
3. Gjuhën e përdorur në klasë (Hapni librat.)
 
4. Urdhrat (Ngrihuni, mbyllni sytë)
 
5. Tregim historish/përrallash
 
Mund të përshtatet për të gjitha llojet e situatave mësimore, vetëm duhet të përdoret imagjinata.
 
<br />
 
==== Pse duhet të përdoret në klasë?<ref>{{Cite web|url=https://www.teachingenglish.org.uk/article/total-physical-response-tpr|title=Total physical response - TPR}}</ref> ====

Menyja e lëvizjeve