Faqe me më së shumti ndërwiki

Jump to navigation Jump to search

Informacioni i mëposhtëm është një kopje e rifreskuar më 25 maj 2020 20:36.

Showing below up to 50 results in range #1 to #50.

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Finlanda‏‎ (298 ndërwikit)
 2. Japonia‏‎ (298 ndërwikit)
 3. Turqia‏‎ (292 ndërwikit)
 4. Rusia‏‎ (291 ndërwikit)
 5. Shtetet e Bashkuara të Amerikës‏‎ (289 ndërwikit)
 6. Kili‏‎ (287 ndërwikit)
 7. Norvegjia‏‎ (286 ndërwikit)
 8. Italia‏‎ (285 ndërwikit)
 9. Wikipedia‏‎ (284 ndërwikit)
 10. Kina‏‎ (284 ndërwikit)
 11. Afrika‏‎ (283 ndërwikit)
 12. Franca‏‎ (283 ndërwikit)
 13. Gjermania‏‎ (282 ndërwikit)
 14. Polonia‏‎ (282 ndërwikit)
 15. Evropa‏‎ (279 ndërwikit)
 16. Gjuha angleze‏‎ (278 ndërwikit)
 17. Azia‏‎ (277 ndërwikit)
 18. Spanja‏‎ (275 ndërwikit)
 19. India‏‎ (274 ndërwikit)
 20. Brazili‏‎ (272 ndërwikit)
 21. Kanadaja‏‎ (272 ndërwikit)
 22. Austria‏‎ (270 ndërwikit)
 23. Ukraina‏‎ (269 ndërwikit)
 24. Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut‏‎ (268 ndërwikit)
 25. Kisha e Vërtetë e Jezusit‏‎ (267 ndërwikit)
 26. Gjuha spanjolle‏‎ (267 ndërwikit)
 27. Vietnami‏‎ (266 ndërwikit)
 28. Greqia‏‎ (266 ndërwikit)
 29. Portugalia‏‎ (264 ndërwikit)
 30. Belgjika‏‎ (264 ndërwikit)
 31. Suedia‏‎ (264 ndërwikit)
 32. Shqipëria‏‎ (263 ndërwikit)
 33. Bullgaria‏‎ (263 ndërwikit)
 34. Estonia‏‎ (262 ndërwikit)
 35. Lituania‏‎ (262 ndërwikit)
 36. Holanda‏‎ (262 ndërwikit)
 37. Kroacia‏‎ (261 ndërwikit)
 38. Argjentina‏‎ (261 ndërwikit)
 39. Australia‏‎ (261 ndërwikit)
 40. Meksika‏‎ (259 ndërwikit)
 41. Zvicra‏‎ (259 ndërwikit)
 42. Moska‏‎ (259 ndërwikit)
 43. Egjipti‏‎ (258 ndërwikit)
 44. Azerbajxhani‏‎ (258 ndërwikit)
 45. Andorra‏‎ (258 ndërwikit)
 46. Toka‏‎ (258 ndërwikit)
 47. Kolumbia‏‎ (257 ndërwikit)
 48. Republika Jugafrikane‏‎ (256 ndërwikit)
 49. Irani‏‎ (256 ndërwikit)
 50. Parisi‏‎ (255 ndërwikit)

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).