Aaroni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Aaron është nje nga personazhet te The Walking Dead. (Sezoni 5 - ne vazhdim), interpretuar nga Ross Marquand.

Është një njeri i cili bën pjesë në komunitetin e Alexandrise. Merret me reklutimin e njerëzve të rinj dhe është ai i cili sjell grupin e Rick në Alexandri. Merr pjesë në misionin për të vrarë Shpëtimtarët dhe për të liruar Craig, një banor i Hilltop. Në vazhdim merr pjesë edhe në misionin për të dërguar Maggien e sëmurë në Hilltop ku gjatë rrugës rrëmbehet nga Negan dhe merr pjesë në momentin ku ky i fundit vret Abraham dhe Glenn. Pas kësaj shkon me Rick për të gjetur ushqime për Shpëtimtarët dhe në kthim i gjejnë ata në Alexandri ku rrihet keqazi. Bashkohet me Rick, Michonne, Tara dhe Rosita në kërkimin të at Gabriel ku rrethohen dhe zihen rob nga banorët e Landfillit. Bind Oceanside të luftojnë krah tyre. Në sezonin e nëntë humb njërin krah gjatë ndërtimit të urës dhe e shikojmë atë në rolin e prindit duke adoptuar Gracie. Vajzën e një shpëtimtari të gjetur nga Rick dhe Daryl gjatë luftës.