Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike i Universitetit të Prishtinës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike i Universitetit të Prishtinës aktualisht është i ndarë në 7 programe studimore në nivelin Bachelor dhe Master:

  1. - Prodhimtari dhe Automatizim,
  2. - Termoenergjetikë dhe Termoteknikë,
  3. - Konstruksione dhe Mekanizim,
  4. - Komunikacion,
  5. - Mekatronikë,
  6. - Inxhinieri Industriale dhe Menaxhment dhe
  7. - Sistemet e Burimeve të Ripërtërishme.

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]