Jump to content

Finding Neverland

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Finding Neverland është një film artistik dramatik i prodhuar në ShBA dhe shfaqur më vitin 2004.

Finding Neverland ka qenë i nominuar për çmimin "Golden Globe - 2004" në kategorinë "Filmi më i mirë dramatik i vitit 2004". Përpos nominimit të filmit janë nominuar edhe disa anëtarë të ekipit realizues të filmit për këtë çmim, regjisori Marc Forster dhe aktori Johnny Depp në kategorinë "Protagonisti më i mirë".