Jump to content

Kategoria:Filma vizatimorë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria dedikuar artikujve në lidhje me Filma të animuar të prodhuar kryesisht me teknikën e vizatimit, filma të huaj dhe shqiptarë. Për të shtuar një artikull këtu shkruani [[Kategoria:Filma vizatimorë]] në fund të artikullit.